Extruder Creality Ender 3 S1 Pro (300℃)

Creality 3D
389,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Creality 3D

✓ Cuplu mare
✓ Realizat din metal
✓ Levier filament ajustabil
✓ Disipare eficienta a caldurii

Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Extruder mic - Performanță mare
În ciuda dimensiunilor sale mici de doar 54 x 50 x 64,3 mm și a greutății de numai 288 g, Sprite Pro este o combinație puternică de extruder și hotend care oferă multe funcții practice.

Cuplu mare și forță de extrudare
Utilizarea angrenajelor cu un raport de transmisie de 3,5:1, care se potrivește perfect cu motorul, permite o forță de extrudare de până la 80N (în funcție de filament) și un control mai precis al retragerii filamentului.

Angrenaj dublu de extrudare a filamentului
Extruderul cu angrenaj dublu nu va deteriora filamentul, dar face alimentarea mai fiabilă și mai stabilă.

Maneta de tensiune reglabila
Cu întinzătorul, puteți regla presiunea exercitată asupra filamentului de către angrenajele de antrenare în funcție de dorințele și cerințele dumneavoastră, imprimând astfel modele mai precise.

Hotend din metal pentru temperaturi mai ridicate
Hotend-ul cu ruperea termică din titan vă permite să imprimați materiale până la 300 °C. Blocul de căldură, realizat din aliaj de aluminiu, se încălzește rapid și topește rapid filamentul. Dispozitivul termic de titan are conductivitate termică scăzută și rezistență termică ridicată.

Disipare excelentă a căldurii
Disiparea eficientă a căldurii asigură o imprimare fără griji. Ventilatoarele duble optimizate racesc componenta si astfel ii maresc stabilitatea.

Comutare multimod
Puteți comuta rapid și ușor între răcirea cu aer și apă folosind două module diferite. Designul special al extruderului face ca inserarea filamentului să fie mai convenabilă și mai rapidă.


IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.
NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Detalii

Categorii
Greutate
1
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review