Duză MK 10 Ruby

Prima Creator
345,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Prima Creator
Diametru Duza

Cantitate

Descriere

Duză Ruby - o duză de extruziune pentru orice material

Duza de extruziune Ruby este o îmbunătățire substanțială pentru orice imprimantă 3D*.

Șase motive pentru a alege Duza Ruby

O singură duză

Este potrivită pentru o gamă uriașă de materiale.

Printre materialele încercate se numără atât cele "standard", cum ar fi, PLA, ABS, PET, PA, etc., cât și cele compozite cu abrazivitate crescută datorită prezenței unor particule, cum ar fi, fibră de carbon, pulbere de oțel, tugsten, carburi, pigment fosforescent, etc.

Foarte rezistentă la uzură

Vârful din rubin permite imprimarea celor mai abrazive materiale. Aceasstă duză a fost inițial proiectată pentru imprimarea unui mterial compozit cu carbură de bor (B4C), al treilea material cunoscut ca duritate.

Conductibilitate termică excelentă

Deoarece cea mai mare parte a duzei este realizată din alamă și datorită excelentei conductibilități termice a acesteia, performanțele și debitul sunt foarte ridicate.

Performanță verificată

Aceasstă duză a fost testata de oameni din întrega lume, încă de la începutul anului 2016, rezultatele comunicate fiind foarte bune.

Viteză

Utilizând duzele cu diametre mai mari sau cele pentru debit ridicat (înalte) se pot atinge debite substanțiale chiar și pentru materiale compozite cu abrazivitate mare.


Compatibila si cu: Wanhao i3, D4, D6, Qidi tech, FlashForge Dreamer, Creator, Finder, Monoprice Maker Select, Cocoon Create, Qidi Tech

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review