Duza E3D RapidChange Revo Alama 1.75mm 0.25mm

E3D
165,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
E3D

Schimba duzele în mai puțin de 60 de secunde fără unelte sau strângere la cald - doar folosesti degetele! Dacă poti deșuruba un tub de pastă de dinți, poti utiliza si o duză Revo. 
✓ Compatibil cu Revo Six, Revo Micro și Revo Hemera
✓ Nu este nevoie să strângeți la cald - fiecare duză Revo este asamblată din fabrică. Duza și radiator într-o singură piesa.
✓ Funcționează cu un Revo HeaterCore pentru încălziri mai rapide și o eficiență mai mare decât majoritatea HotEnd-urilor de pe piață
✓ Compatibil cu imprimantele 3D FDM populare, cum ar fi Creality, Ender, Prusa, Anet, Biqu, Monoprice și multe altele

Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Experimentați!
Cu schimbarea duzelor atât de ușoară, sunteți liber să experimentați cu dimensiuni de duze pe care poate nu le-ați folosit înainte. Configureaza-ti imprimanta 3D pentru lățimi de extrudare ultrafine sau ultra groase în cel mai scurt timp. Imprimați obiecte mari în mai puțin timp sau obiecte mici cu rezoluție înaltă.

Fara probleme
Fiecare duză Revo este o duză preasamblată. Radiator si duza într-o singură unitate, astfel încât nu există nicio strângere la cald periculoasă și nicio șansă de asamblare incorectă. Spune adio scurgerilor frustrante ale HotEnd-ului și bucură-te de imprimarea 3D de încredere!

Identificare rapidă.
Identificați dimensiunile duzelor dintr-o privire datorită unui manson din silicon cu coduri de culori. În plus, fiecare duză Revo are dimensiunea gravată în ea cu numere ușor de citit, așa că nu există marcaje de identificare confuze de învățat!


O gamă în extindere 
Suntem gata să facem duze RapidChange de orice dimensiune. La lansare, introducem duze din alamă de 0,25 mm, 0,4 mm, 0,6 mm și 0,8 mm, urmând să urmeze mai multe duze compatibile. Variante rezistente la uzură și cu debit mare sunt deja pe foaia noastră de parcurs și vor urma în timp.


Vă rugăm să rețineți:
Duzele Revo™ nu sunt compatibile cu blocurile de încălzire în stil V6
Este posibil să fie necesar să ajustați decalajul Z la schimbarea duzelor

Detalii

Categorii
Greutate
1
Brand
E3D
Taguri
e3d

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review