Creality UW-02 - Spalare & Vindecare

Creality 3D
1.310,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Creality 3D
Disponibil cu precomanda. Plata integrala in avans

Descriere

Mașină de spălat și întărit seria UW: UW-02

Simplifica post- procesarea cu statia Creality. Platforma rotativa permite vindecarea completa a modelului 3D prin expunerea la raze UV. Curatarea modelului se efectueaza rapid si precis prin programele prestabilite ale statiei.


 Specificatii

  • Dimensiunea statiei: 325*295*584mm
  • Dimensiune spalare: 240*160*200mm
  • Greutatea maximă a modelului: 2,5 kg
  • Lungime de undă SLA: 385 nm și 405 nm
  • Tip cutie: complet închisă


Descarca Fisa Tehnica Aici
IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului (accesorii, consumabile, piese de schimb) și/sau serviciile asociate.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Detalii

Greutate
9
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review