Craftunique Flow XL

CraftUnique
15.395,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus in pret. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi.
CraftUnique
Stoc 1
In stoc

Descriere

Craftunique lanseaza noua generatie Flow. Feedbeck-ul primit de la clientii generatiei anerioare a avut un rol foarte important in fabricarea acestora.

Caracteristici principale ale generatiei Flow:

Mesh Bed Leveling- Procesul de calibrare simplificat

Calibrarea semi-automata este foarte prietenoasa, iar setarile adecvate vor oferi o acuratete mult mai mare procesului de imprimare.


Print Pause & Resume

Poti schimba filamentul folosind functia ''Pauza''. Sigur ca aceasta functie ajuta si in cazul unei pene de curent.

Design unic al platformei de printare- Strong adhesion & Easy removal

Platforma este formata din mai multe straturi (metal, sticla si Kapton) ceea ce permite o prindere foarte puternica a materialului de platforma de printare. In acelasi timp, datorita flexibilitatii ultimului strat, obiectul printat se va dezlipi foarte usor, indiferent de suprafata de contact.

Interfata web, IOT

Fiecare imprimanta are propria sa interfata care se va conecta la laptop printr-o conexiune securizata la internet. In plus, camera incorporata faciliteaza procesul de lucru. API-ul programabil, software-ul CraftWare pentru reglaje de acuratete si posibilitatea de a crea o ferma de imprimante, toate controlate prin aceasta platforma, ofera posibilitatea utilizatorului de a lucra mai eficient chiar si de la disrtanta.


LCD Color cu Touch Screen 5"

Noua placa de baza PR3DATOR- pentru cea mai mare viteza

32bit, acuratete la cel mai inalt nivel si precizie in control. Placa de baza este echipata cu un sistem lider in industrie de control al motorului

De asemenea, consumul de energie este mai scazut.

RASPBERRY PI

Un microcomputer nou, care vă oferă o eficienta mai mare in procesul de printare. Timp de răspuns ultra rapid, interfață de utilizator unica, sistem de operare Linux stabil într-un design modern, hi-tech.

Constructie solida, ranforsata

Structura dublă întărită a carcasei și profiluri robuste de aluminiu extrudat de-a lungul axei Z. Chiar dacă noile imprimante au un volum de printare mai mare, acestea sunt imprimante extrem de solide.

ALL METAL HOTENDS

Printare calitativa si mai putine blocaje ale filamentului. Datorită includerii unui hotend complet metalic, CraftBot este capabil să imprime cu o calitate excepțională. Acest lucru îl face perfect pentru a imprima, de asemenea, în materiale mai speciale, cum ar fi filamente din lemn și alamă.

Senzor de filament imbunatatit


SPECIFICATII:


Viteza de printare: up to 200 mm/s

Consum de energie: max. 500W


Volum imprimare: 300 x 200 x 500 mm

Dimensiuni cadru: 485 x 400 x 790 mm

Cutie transport: 605 x 510 x 985 mm


Temperatura operare duza: up to 300 °C

Temperatura operare platforma: 60 - 110 °C

Rezolutie layer- 50 microni

IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.


Detalii

Greutate
17
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review