Conector Tub PTFE Bambu Lab- 3 bucăți

Bambu Lab
54,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Bambu Lab
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Conectorul tubului PTFE este o componentă utilizată pentru a conecta tubul PTFE, care este montat pe spatele imprimantei și utilizat pentru a conecta tubul PTFE între tampon și capul sculei.

Compatibilitate
Seria X1 și seria P1

Instructiuni de folosire

1. Conectorul tubului PTFE este proiectat cu o direcție clară de utilizare, așa cum se arată în figura de mai jos. Conectați tubul PTFE de la ieșirea tampon la capătul IN și tubul PTFE de la capul sculei la capătul OUT. Este important de reținut că conexiunile inverse pot cauza blocarea materialului, așa că este esențial să vă asigurați că direcția de instalare este corectă.

2. Când AMS nu este utilizat, este necesar să scoateți conectorul tubului de alimentare de la capătul OUT, să deconectați conexiunea dintre conectorul tubului de alimentare și tubul PTFE al capului sculei și să introduceți direct firul de material consumabil în PTFE. 

Detalii

Categorii
Greutate
1
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review