Bambu Lab P1S Combo

Bambu Lab
5.258,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Bambu Lab

Bambu Lab P1S este la fel ca predecesorul său, una dintre imprimantele de mare viteză de pe piață. Dotat cu o configurație adecvată de răcire, P1S permite o performanță mai bună de imprimare cu o gamă mai largă de filamente avansate. În plus, P1S este echipat cu un filtru de cărbune activ pentru a oferi o soluție pentru imprimarea filamentelor, cum ar fi ABS, care sunt predispuse să emită mirosuri și gaze nocive în timpul procesului de imprimare.

✓ Include sistemul automat de materiale (AMS)
✓ Accelerație de până la 20000 mm/s, imprimă o barcă în 18 minute
✓ Funcționează imediat din cutie, se instalează în 15 minute
✓ Incintă închisă pentru imprimarea cu filament la temperatură ridicată

Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Produse recomandate

Descriere

Bambu Lab P1S este la fel ca predecesorul său, una dintre imprimantele de mare viteză din față de pe piață. Dotat cu o configurație adecvată de răcire, P1S permite o performanță mai bună de imprimare cu o gamă mai largă de filamente avansate. În plus, P1S este echipat cu un filtru de cărbune activ pentru a oferi o soluție pentru imprimarea filamentelor, cum ar fi ABS, care sunt predispuse să emită mirosuri și gaze nocive în timpul procesului de imprimare.

Reușiți cu un prim strat perfect
Senzorul de nivelare automată a patului (ABL) calibrează și nivelează corect patul, făcându-vă un prim strat perfect pentru fiecare imprimare 3D.


Sistem automat de materiale
La achiziționarea versiunii Combo, este inclus un sistem automat de materiale (AMS). Expresia supremă a emoțiilor vă este oferită de AMS Bambu Lab. Acum vă puteți bucura de imprimarea liberă în mai multe culori și materiale.

Imprimați rapid cu o calitate excepțională
Seria P1 moștenește sistemul dovedit de cinematică și control al mișcării al imprimantei Bambu Lab Flagship. Imprimă cu o viteză maximă de 500 mm/s, accelerația de la zero la 500 mm/s durează doar 0,025 secunde. Algoritm de control de ultimă oră, cu ajutorul compensării vibrațiilor și al avansării presiunii, oferindu-vă o viteză de imprimare extrem de rapidă, fără a compromite calitatea.

Extruder cu acționare directă (direct- drive)
Cu designul conform căruia motorul este conectat direct la extruder, P1P are un control mai bun asupra extrudarii și retragerii filamentelor flexibile. Extrudare precisă și consistentă pentru printuri netede și fără estompare.

Compensarea vibrațiilor și avansul presiunii
Algoritmul de compensare activă a vibrațiilor (XY) și avansul presiunii garantează un plus de netezime și vă oferă printuri bune.


Bambu Studio & Handy
Conectați-vă cu software-ul de tăiere Bambu și aplicația mobilă pentru a vă controla imprimanta și a monitoriza imprimările.

Care este diferența dintre P1S și P1P?
În comparație cu P1P, P1S oferă o cameră de imprimare complet închisă și o soluție de răcire mai puternică, care include un ventilator de răcire auxiliar pentru răcirea obiectelor, un ventilator de reglare a incintei pentru a stabiliza temperatura acesteia și un ventilator pentru placa de control pentru a ajuta la răcire. În plus, l-am echipat cu un filtru de cărbune activ pentru a oferi o soluție pentru imprimarea filamentelor precum ABS, care sunt predispuse să emită mirosuri și gaze nocive în timpul procesului de imprimare.


Tehnologii avansate:
- Hotend integral metalic: material durabil realizat pentru a susține filamente de imprimare 3D de lungă durată, inclusiv ABS, fibră de carbon la temperaturi ridicate. Oferă o extrudare precisă și lină pentru a obține performanțe de imprimare de calitate.
- Senzor de epuizare a filamentului: Eliminați problema bobinelor goale în timpul imprimării. Schimbați filamentul când este gol și Reluați.
- Recuperare pierdere de energie: fără griji de la o întrerupere a alimentării, puteți relua imprimarea de unde a rămas.
- Tensionarea curelei semi-automată: Tensiunea curelei este esențială pentru asigurarea preciziei dimensionale. Identificarea frecvenței de rezonanță rulează de fiecare dată pentru a ajuta la menținerea tensiunii corecte.
- Ventilatoare cu feedback de viteză: Senzorul de feedback al vitezei monitorizează viteza ventilatorului, asigurându-se că acesta poate funcționa la viteza optimă în orice moment.
- Video time-lapse: upgrade P1P cu o cameră de cameră pentru a monitoriza și captura cu ușurință printuri extraordinare.
- Upgrade-uri avansate disponibile: upgrade P1P cu componente avansate pentru a-l face și mai bun. Obțineți componente electronice esențiale din magazinul oficial și imprimați 3D celelalte părți pentru a le asambla singur.IMPORTANT!

Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Specificatii


Diametru filament 1.75 mm
Temperatura maxima extrudare 300 ºC
Tip Extruder Direct drive
Viteza maxima de printare 500 mm/s (
Suprafata de lucru 256 mm x 256 mm x 256 mm
Temperatura maxima platforma 100 ºC
Incinta Open
Numar extrudoare 1
Dimensiuni  
Dimensiuni exterioare 389 mm x 386 mm x 458 mm
Greutate 9.65 kg
Putere maxima 1000 W
Voltaj AC: 100 V, 1,5 A240 V (50-60 Hz)
Echipare  
Inchidere de urgenta Da
Hepa Filter Nu
Senzor prezenta filament Da
Recuperare dupa cadere tensiune Da
Ecran tactil Nu
Camera Da
Conexiune  
SD Card Da
WLAN Da
Cloud Control Da

Video

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate