AMS Hub

Bambu Lab
335,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Bambu Lab

Hub-ul AMS este folosit pentru a extinde numărul de AMS conectate la imprimantele din seria Bambu X1/P1 de la 1 unitate AMS (4 canale) la maximum 4 unități AMS (16 canale).

Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Hub-ul AMS este folosit pentru a extinde numărul de AMS conectate la imprimantele din seria Bambu X1/P1 de la 1 unitate AMS (4 canale) la maximum 4 unități AMS (16 canale) pentru a îmbunătăți viteza de alimentare cu mai multe unități AMS și suport.

Instalare
Instalați hub-ul AMS pe spatele imprimantei, înlocuind tamponul de filament dacă aveți unul și utilizați cablul Bambu cu 4 pini potrivit pentru a vă conecta la imprimantă, utilizați cablul Bambu cu 6 pini pentru a vă conecta la primul AMS, apoi continuați utilizați cablul cu 6 pini pentru a conecta restul AMS în serie.
Utilizați tubul PTFE potrivit pentru a conecta hub-ul AMS și conectorul tubului de aer din spatele imprimantei, tubul ar trebui să treacă între mufa cu 4 pini și suportul bobinei pentru a reduce rezistența.
În funcție de amplasarea AMS și a imprimantei, puteți alege lungimea adecvată a tubului PTFE pentru a conecta AMS și AMS Hub. Tubul trebuie să fie cât mai scurt posibil și să evite înfășurarea pentru a reduce rezistența la alimentare.

Video

Detalii

Categorii
Greutate
1
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review