Alcool Izopropilic 1L

3D Basics
48,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
3D Basics

Izopropanolul este un solvent de curățare pentru îndepărtarea reziduurilor și rășinii de pe suprafețe. Este, de asemenea, utilizat pentru a netezi suprafețele in procesul de printare FDM si  pentru materialul PVB.

In stock sunt numai 3 bucati 3 Disponibil in funcție de opțiuni.

Produse recomandate

Descriere

Izopropanolul este un lichid foarte volatil, inflamabil, incolor și limpede, care este utilizat în imprimarea 3D FDM pentru curățarea componentelor, a plăcilor de construcție și pentru netezirea anumitor materiale. Pentru imprimările SLA și DLP, izopropanolul poate fi folosit pentru a îndepărta și dizolva rășina neîntărită din imprimările 3D. Datorită evaporării rapide, se usucă rapid. Prin urmare, recipientul nu trebuie să fie deschis mai mult decât este necesar.


Aplicație 

Pentru curățarea plăcilor de construcție și a componentelor. Pentru rezultate bune, necesita diluarea la 70% izopropanol și 30% apă distilată.

Pentru netezirea obiectelor imprimate 3D FDM, urmați instrucțiunile producătorului dispozitivului de netezire.

Pentru îndepărtarea rășinii neîntărite din SLA sau DLP, purtați mănuși pentru a manipula soluția de curățare a rășinii. Scufundați imprimarea finită în soluția de curățare pentru rășină timp de 1 până la 5 minute.
Verificați în fiecare minut procesul și agitați modelul în soluție pentru a îmbunătăți eliminarea. După îndepărtarea cu succes a rășinii neîntărite, lăsați modelul să se usuce și să se întărească conform instrucțiunilor producătorului.


Fraze de pericol si precauție

  • Cuvant de avertizare PERICOL
  • Numar UN 1219Fraze de pericol

H225 Lichid și vapori foarte inflamabili.
H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor.
H336 Poate provoca somnolență sau amețeli.
Fraze de precauție

P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Fumatul interzis.
P240 Împământați/legați containerul și echipamentul de recepție.
P305 + P351 + P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de făcut. Continuați clătirea.
P403 + P233 A se păstra într-un loc bine ventilat. Păstrați recipientul bine închis.


FISA DE SECURITATE aici.


Eliminarea ISOPROPANOL

Izopropanolul trebuie aruncat ca deșeuri speciale (vopsele și lacuri) la punctul local de colectare a deșeurilor.

Detalii

Categorii
Greutate
1
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate